w

Suna / 0723366515

Programeaza / 0723366515

Adresa : Bd. Unirii, nr. 76Sector 3, Bucuresti

PROGRAM

Luni – vineri 9 – 18

Numai pe baza de programari la nr. de telefon 0723 366 515
Consultatiile si sedintele se desfasoara numai pe baza de programare!

Testimoniale

 La ședințele pe care le-am făcut cu psihoterapeut Laura Ciocoiu m-am simțit într-un spațiu sigur în care am învățat să îmi înfrunt fricile, să fiu sinceră cu mine însămi, să simt. Uneori avem nevoia de cineva specializat din afară ca să ne redescoperim pe noi înșine „înăuntru”. Este o experiență de care mă temeam, dar care s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante din viața mea și pe care o recomand oricui se află într-un moment de impas pe care are impresia că nu îl poate depăși.

Olivia

Şedinţele de psihoterapie cu doamna Laura Ciocoiu m-au ajutat să depăşesc una dintre cele mai dificile perioade din viaţa mea, făcându-mă să înţeleg că o mare parte din stresul resimţit provenea din aşteptările pe care le aveam eu însămi de la propria persoană şi nu din cele pe care le aveau alţi oameni de la mine. Astfel, am căpătat posibilitatea de a-mi înţelege mai bine emoţiile, evaluându-le la un nivel obiectiv, şi de a mă detaşa mai uşor de ele.

Cristiana

In mod clar, dupa aceasta etapa a dezvoltarii personale individuale, am devenit mai constient de sine, in relatiile cu pacientii, clientii, si toti ceilalti oameni cu care interrelationez in viata de zi cu zi. E o realizare, care imi da speranta sa merg mai departe. De unul singur, efortul cunoasterii de sine, ar fi fost imposibil. Cu multumiri!

Alin