Monica: „Povestea mea incepe cu o nevoie acuta de iubire si atentie, dozata de un perfectionism mostenit sau transmis, o ura si o lipsa de incredere in sine. Dorinta exagerata de a fi perfecta m- a impins spre anorexie apoi bulimie, depresie, un cerc vicios din care nu mai puteam iesi si parca nici nu vroiam. Universul insa a avut un alt plan pt mine: a facut in asa fel incat in viata mea sa apara dna Laura, un om minunat, un psihoterapeut care schimba vieti pentrut ca se pricepe, sedintele alaturi de dansa au reprezentat momente pentru a afla cat mai multe despre mine, de a da acele straturi de conceptii si credinte mostenite la o parte pentru a ma descoperi pe mine insami. A fost primul salt catre maturizare, cunoastere de sine, intelegere a nevoilor, dorintelor, cum functionam ca oameni. Este o femeie extraordinara, m-a inspirat in atatea feluri posibile, dragostea pentru lectura, m-a invatat sa ma iubesc pe mine, sa ma accept, sa ma bucur de cine sunt, asa cum sunt, ca fiecare om e unic si diferit in felul lui, ca gandim diferit si unic, sa renunt sa mai caut sa ma incadrez in tipare, a trezit dorinta de a ma aranja mai mult, de a ma infumuseta. Pentru mine, psihoterapia cu dna Laura a reprezentat unul dintre momentele cele mai decisive in viata mea, parca am renascut, exact ca fluturele din omida, motiv pentru care ii voi fi tot timpul recunoscatoare, pentru ca a aparut in viata mea. Nu regret nimic din viata mea, chiar si intamplarile „nefericite”, pentru ca stiu ca sunt, de fapt, binecuvantari deghizate. Poate, daca nu eram bulimica, nu as fi avut ocazia de a o intalni pe dna Laura si nu m-as mai fi schimbat, functionand pe pilot automat si repetand patternuri de -a lungul vietii, dand vina pe destin. Multumesc pt ca ati aparut in viata mea si ma inclin cu toata dragostea in fata omului Laura.”

 

 

 

Olivia: La ședințele pe care le-am făcut cu psihoterapeut Laura Ciocoiu m-am simțit într-un spațiu sigur în care am învățat să îmi înfrunt fricile, să fiu sinceră cu mine însămi, să simt. Uneori avem nevoia de cineva specializat din afară ca să ne redescoperim pe noi înșine „înăuntru”. Este o experiență de care mă temeam, dar care s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante din viața mea și pe care o recomand oricui se află într-un moment de impas pe care are impresia că nu îl poate depăși.

 

 

 

Cristiana: Şedinţele de psihoterapie cu doamna Laura Ciocoiu m-au ajutat să depăşesc una dintre cele mai dificile perioade din viaţa mea, făcându-mă să înţeleg că o mare parte din stresul resimţit provenea din aşteptările pe care le aveam eu însămi de la propria persoană şi nu din cele pe care le aveau alţi oameni de la mine. Astfel, am căpătat posibilitatea de a-mi înţelege mai bine emoţiile, evaluându-le la un nivel obiectiv, şi de a mă detaşa mai uşor de ele.

 

 

 

Alin: In mod clar, dupa aceasta etapa a dezvoltarii personale individuale, am devenit mai constient de sine, in relatiile cu pacientii, clientii, si toti ceilalti oameni cu care interrelationez in viata de zi cu zi. E o realizare, care imi da speranta sa merg mai departe. De unul singur, efortul cunoasterii de sine, ar fi fost imposibil. Cu multumiri!

 

Share This