Reintoarcerea la Feminitate si deblocarea potentialului feminin creator prin tehnici creative
 Grup de autocunoastere si dezvoltare personala

trezirea-evei-1

Exista doua femei in fiecare femeie:

– Una dintre ele este trista, speriata, neputincioasa. Se simte lipsita de forta, nu are curaj.
S-a indepartat demult, de natura sa instinctuala, intuitiva, creatoare. S-a scuturat de latura sa salbatica, neimblanzita. Se simte vlaguita, e secata de insufletire. Nu-si mai simte principiul creator. Are aripi, dar nu mai da din ele. A uitat sa zboare. Acum nu mai stie cum sa faca asta. Are picioare, dar nu se poate misca. E intepenita, blocata in corpul ei, in mintea ei, in prejudecatile ei, si ale celorlalti. Sentimentele ii sunt amortite, surde, confuze. Energia ei primara a secat. Expresivitatea ei si creativitatea apar acum ca un pacat. Vocea ei e fara glas, acum. Totul e tacere. Aceasta femeie, schelet, e captiva: in propriul trup, in propriul suflet, in trupurile altora, in ideile altora. Nu mai este nimic din ea… A mai ramas doar un cantec… Trist.

– Cealalta femeie este vie, deschisa si se simte libera. Este creatoare, este frumusete in stare pura. Aceasta femeie este instinctiva pana in maduva oaselor. Daca vrea sa alerge, alearga si atunci cand face asta se simte una cu alergarea sa .
Ea isi asculta glasul si le permite si celorlalti sa il asculte. Aceasta femeie  isi canta libertatea si ceilalti aud muzica ei.
Are o mie de ochi prin care priveste lumea si lumea o priveste prin ei. Acestia sunt ochii intuitiei si ai instinctelor. Este plina de viata, de forta si principiul creatiei se manifesta liber, asa cum simte.
Aceasta femeie s-a conectat la frumusete si la libertate. Se afla in contact permanent cu natura sa instinctuala. Stie cine este si isi urmeaza calea sa, stie de ce are nevoie ca sa-i fie bine si sa poata avea grija si de ceilalti.
Este Femeia Libera,constienta de feminitatea ei, care -si da voie sa fie ea insasi, sa se simta implinita ca femeie, sa fie creativa si plina de viata.

In cadrul acestui grup, fiecare femeie va fi in contact cu propria feminitate, va invata sa -si asculte corpul, sa fie atenta la nevoile si dorintele ei, sa acceseze acea energie creatoare care o face sa traiasca aici si acum si sa se simta implinita. Pentru unele femei, poate fi o experienta de regasire  a feminitatii pierdute sau negate, o experienta de constientizare a acesteia.

Vom lucra prin tehnici creative ( art terapie, dramaterapie si terapie prin joc): pictura, desen, modelaj, colaj, exercitii de vizualizare ghidata, marionete, teatru, muzica, dans, utilizarea sunetelor, mastilor, ritualurilor, sandplay- jocul cu nisip, ” storytelling”- spunerea de povesti, etc).

Frecventa intalnirilor:  o data pe saptamana.
Grupul va fi constituit din 10- 12 persoane.
Numar de intalniri: 10
Durata unei intalniri : 90 min
Investitia – 70 lei/ pentru fiecare intalnire.
Materialele creative utilizate in cadrul intalnirilor, vor fi puse la dispozitie de catre psihoterapeut.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:

Laura- Simona Ciocoiu,
psiholog- psihoterapeut
Tel 0723 366 515
laura@consiliere-psihoterapie.ro

Vor fi luate in considerare numai inscrierile confirmate la adresa de mail:

Va multumim si va asteptam cu drag !

Share This